Επικοινωνήστε μαζί μαςPfizer.comΌροι χρήσηςΠολιτική ΙδιωτικότηταςΠολιτική σχετικά με τα CookiesSitmapDisclaimer
 Ανεξάρτητες κλινικές έρευνεςΑρχική Ερευνα & αναπτυξη Ανεξάρτητες κλινικές έρευνες

Ανεξάρτητες Έρευνες με Πρωτοβουλία του Ερευνητή (Investigator-Initiated Research, IIR)

Ο σκοπός του προγράμματος Investigator-Initiated Research (IIR) είναι να υποστηρίξει την έρευνα που πραγματοποιείται με πρωτοβουλία ανεξάρτητων ερευνητών, η οποία προάγει την ιατρική και επιστημονική γνώση σχετικά με τα προϊόντα μας, παράγοντας ταυτόχρονα ελπιδοφόρες ιατρικές παρεμβάσεις.

Αυτό το παγκόσμιο πρόγραμμα είναι ανοικτό σε όλους τους ερευνητές που ενδιαφέρονται να διεξάγουν τη δική τους έρευνα.

Τύποι έρευνας που είναι κατάλληλοι για στήριξη:

  • Κλινικές μελέτες για εγκεκριμένες και μη εγκεκριμένες χρήσεις, που αφορούν εγκεκριμένα ή μη φαρμακευτικά σκευάσματα της Pfizer.

  • Μελέτες παρατήρησης, όπως μελέτες επιδημιολογίας και ορισμένες μελέτες έρευνας εκβάσεων, όπου βασικός στόχος είναι η επιστημονική κατανόηση της νόσου.

  • Άλλοι τύποι ανεξάρτητης έρευνας σε καταστάσεις νόσων, συμπεριλαμβανομένων καινοτόμων εργαλείων διαγνωστικού ελέγχου και ερωτηματολογίων, όπου η Pfizer δεν έχει άμεσο εμπορικό ενδιαφέρον.

  • Μελέτες in vitro ή σε ζωικά μοντέλα, οι οποίες περιλαμβάνουν χρηματοδότηση*.

Η στήριξη της Pfizer παρέχεται συνήθως υπό τη μορφή χρηματοδότησης ή/και φαρμακευτικών σκευασμάτων (είτε μορφοποιημένων, είτε καθαρών ουσιών), ανάλογα με τον τύπο της έρευνας.

Εάν ενδιαφέρεστε να υποβάλετε ερωτήματα ή ιδέες σχετικά με την έρευνά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον εκπρόσωπο της Pfizer. Εάν δεν γνωρίζετε με ποιον να επικοινωνήσετε, στείλτε μας e-mail όπου να αναφέρεται ο θεραπευτικός τομέας που σας ενδιαφέρει στη διεύθυνση [email protected]  κι εμείς θα σας στείλουμε τα σχετικά στοιχεία επαφής.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε το https://www.pfizer.com/research/investigator/investigator_initiated_research.jsp

*Τα αιτήματα που αφορούν μόνο καθαρές ουσίες και δεν απαιτούν χρηματοδότηση θα πρέπει να υποβάλλονται απευθείας στην Παγκόσμια Ομάδα Μεταφοράς Ουσιών (Compound Transfer) της Pfizer. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο, που θα σας οδηγήσει στο Παγκόσμιο πρόγραμμα μεταφοράς ουσιών (Compound Transfer Program) στον ιστότοπο της Pfizer Int’l.

Για Επαγγελματίες ΥγείαςΤα Νέα μαςΜεγαλώνουμε με Υγεία Partners ΚαριέραΕπικοινωνίαDisclaimerPfizer.comΤοπική Αναφορά Συμμόρφωσης / Local Reporting Channel Grant Seekers Media Όροι χρήσηςΠολιτική ΙδιωτικότηταςΠολιτική σχετικά με τα CookiesSitemap Business to Business
© Pfizer Ltd. 2016. All rights reserved. Αυτός ο διαδικτυακός τόπος απευθύνεται σε άτομα που κατοικούν στην Ελλάδα. Άλλες χώρες ενδέχεται να διαθέτουν νόμους, νομοθετικές προβλέψεις και ιατρικές πρακτικές που διαφέρουν από αυτές που ισχύουν στην Ελλάδα. Οποιαδήποτε τυχόν προσφορά προϊόντος ή υπηρεσίας μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου σε χώρες όπου αυτή απαγορεύεται, θεωρείται ως μη γενόμενη. Οι πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου δεν συνιστούν ιατρική συμβουλή. Η ευθύνη για την ιατρική φροντίδα ασθενών ανήκει στον επαγγελματία υγείας, με βάση την επαγγελματική του εξειδίκευση, την εμπειρία, τα χαρακτηριστικά και το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς. Pfizer Ελλάς A.E., Λεωφ. Μεσογείων 243, Ν. Ψυχικό, Τ.Κ. 154 51. Αθήνα, Ελλάδα, Tηλ. Eπικοινωνίας: (+30) 2106785800, Αρ. Γ.Ε.Μ.Η.: 000242901000.
PFE-GRC-WB-079-JAN23