Επικοινωνήστε μαζί μαςPfizer.comΌροι χρήσηςΠολιτική ΙδιωτικότηταςΠολιτική σχετικά με τα CookiesSitmapDisclaimer
ΚαριέραHomeΚαριέραΓΙΑΤΙ ΣΤΗ PFIZER;

Στην Pfizer ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά για την ποιότητα ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως. Κατανοούμε επίσης, ότι το ταλέντο σας είναι το κλειδί για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Σήμερα, είμαστε μία απο τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε εθνικό επίπεδο, μας αναγνωρίζουν ως μια από τις πλέον αξιοθαύμαστες εταιρείες, αλλά και ως έναν από τους καλύτερους εργοδότες. Πολλά από τα επιτεύγματά μας οφείλονται στη συνέπειά μας απέναντι στην αποστολή και στις αξίες μας, καθώς και στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που καλλιεργεί την εξέλιξη και ανάπτυξη των ανθρώπων μας.

Το περιβάλλον μας είναι ανοιχτό, ποικιλόμορφο και προσφέρει αληθινή υποστήριξη. Ταλαντούχοι άνθρωποι από όλο τον κόσμο επιδιώκουν να εργαστούν στην Pfizer, λόγω του πρωτοποριακού έργου που παράγουμε για την υγεία, την έμφασης που δίνουμε σε θέματα καινοτομίας, αλλά και για την ηγετικής μας θέση στον φαρμακευτικό κλάδο. Επιλέγουν να εργάζονται στην εταιρεία, εκτιμώντας όλα αυτά που προσφέρει η Pfizer: ευκαιρίες εξέλιξης και προόδου, απόλυτο σεβασμό της προσωπικότητάς τους, ενθάρρυνση της δημιουργικότητας, της διαφορετικότητας και της συμμετοχής, σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από ισχυρές εταιρικές αξίες και υπεύθυνη ηγετική συμπεριφορά.

Δείτε εδώ τις διαθέσιμες ευκαιρίες καριέρας στη Pfizer.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ

Το σύνολο της δραστηριότητάς μας στην Pfizer έχει ως κεντρικό άξονα την κληρονομιά μας: το ενδιαφέρον μας για τον άνθρωπο. Με την ίδια υψηλή αφοσίωση και συνέπεια αντιμετωπίζουμε και τους δικούς μας ανθρώπους.

Στην Pfizer, σας παρέχουμε τους πόρους και τις ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις ικανότητές σας και να επιτύχετε τους στόχους σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα παροχών, προσφέρουμε στους εργαζομένους μας και στις οικογένειές τους ενθάρρυνση και ευέλικτη στήριξη, ώστε να ανταποκριθούν σε ποικίλες ανάγκες, σε διάφορα στάδια της ζωής.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Φανταστείτε ένα περιβάλλον, όπου όλοι οι επαγγελματίες χαίρουν εκτίμησης, σεβασμού, υποστήριξης και συμμετοχής. Φανταστείτε να συνεργάζεστε με διεπιστημονικές, ποικιλόμορφες και άρτιες ομάδες. Φανταστείτε τις ατομικές σας ιδέες, αντιλήψεις και εμπειρίες να παίζουν σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της ζωής εκατομμυρίων.

Στην Pfizer πιστεύουμε ότι το μεγαλύτερό μας πλεονέκτημα είναι η ικανότητά μας να επεξεργαζόμαστε και να αξιοποιούμε τις διαφορετικές ιδέες, τα ταλέντα, τις αντιλήψεις και τις κουλτούρες των ανθρώπων μας. Στόχος μας είναι κάθε ξεχωριστή άποψη και ικανότητα, να συμβάλει στην παραγωγή ενός ουσιαστικού και χρήσιμου συλλογικού έργου που ωφελεί την υγεία και την ποιότητα ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων, σε κάθε σημείο του πλανήτη.

Η ανάπτυξη της Pfizer στηρίζεται στην καινοτομία. Γι’ αυτό και φροντίζει να δημιουργεί ένα γόνιμο περιβάλλον, στο οποίο μπορούν να ανθίσουν ιδέες και προοπτικές. Επιδιώκουμε την διαφορετικότητα των απόψεων και την αγκαλιάζουμε με μοναδικές προσεγγίσεις όπως, τα προγράμματα συμβουλευτικής καθοδήγησης (mentoring), τα ειδικά τμήματα διαφορετικότητας και συμμετοχής σε όλη την εταιρεία, τη συνεχή ανάπτυξη των ηγετικών δεξιοτήτων των στελεχών, την εφαρμογή στοχευμένων πολιτικών πρόσληψης και διατήρησης προσωπικού και πολλά άλλα.

Στο δικό μας περιβάλλον, οι συνάδελφοι μπορούν να αγκαλιάσουν τη διαφορετικότητα σε καθημερινή βάση μέσω της δουλειάς τους. Προάγοντας τη διαφορετικότητα και τη συμμετοχή, στόχος μας είναι να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους με διαφορετικές ιδέες, προσεγγίσεις, τρόπο σκέψης και ξεχωριστό υπόβαθρο, ιδεολογίες, κουλτούρα και εμπειρίες να μας δώσουν την ενέργεια, τον ενθουσιασμό και την αταλάντευτη δέσμευσή τους, προκειμένου να βοηθήσουν στην προσπάθειά μας για τη βελτίωση της παγκόσμιας υγείας.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

Μάθηση. Ανάπτυξη. Επιτυχία. Αυτά είναι τα συστατικά της επαγγελματικής σταδιοδρομίας στην Pfizer. Στην Pfizer έχουμε προ πολλού συνειδητοποιήσει ότι οι συνάδελφοί μας είναι το σημαντικότερο πλεονέκτημα που διαθέτουμε. Εκτιμούμε τους συναδέλφους μας, αναγνωρίζουμε το ταλέντο τους, ενθαρρύνουμε την εξέλιξή τους και επιβραβεύουμε την απόδοσή τους. Είναι ένα περιβάλλον εργασίας που δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να συμβάλλουν, να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να εκπληρώσουν τις δυνατότητές τους.

Για Επαγγελματίες ΥγείαςΤα Νέα μαςΜεγαλώνουμε με Υγεία Partners ΚαριέραΕπικοινωνίαDisclaimerPfizer.comΤοπική Αναφορά Συμμόρφωσης / Local Reporting Channel Grant Seekers Media Όροι χρήσηςΠολιτική ΙδιωτικότηταςΠολιτική σχετικά με τα CookiesSitemap Business to Business
© Pfizer Ltd. 2016. All rights reserved. Αυτός ο διαδικτυακός τόπος απευθύνεται σε άτομα που κατοικούν στην Ελλάδα. Άλλες χώρες ενδέχεται να διαθέτουν νόμους, νομοθετικές προβλέψεις και ιατρικές πρακτικές που διαφέρουν από αυτές που ισχύουν στην Ελλάδα. Οποιαδήποτε τυχόν προσφορά προϊόντος ή υπηρεσίας μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου σε χώρες όπου αυτή απαγορεύεται, θεωρείται ως μη γενόμενη. Οι πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου δεν συνιστούν ιατρική συμβουλή. Η ευθύνη για την ιατρική φροντίδα ασθενών ανήκει στον επαγγελματία υγείας, με βάση την επαγγελματική του εξειδίκευση, την εμπειρία, τα χαρακτηριστικά και το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς. Pfizer Ελλάς A.E., Λεωφ. Μεσογείων 243, Ν. Ψυχικό, Τ.Κ. 154 51. Αθήνα, Ελλάδα, Tηλ. Eπικοινωνίας: (+30) 2106785800, Αρ. Γ.Ε.Μ.Η.: 000242901000.
PFE-GRC-WB-079-JAN23