Επικοινωνήστε μαζί μαςPfizer.comΌροι χρήσηςΠολιτική ΙδιωτικότηταςΠολιτική σχετικά με τα CookiesSitmapDisclaimer
Μεγαλώνουμε με υγείαΑρχικήΜεγαλώνουμε με υγεία

Καλώς ήλθατε στη σελίδα μας «Μεγαλώνουμε με Υγεία».

«Μεγαλώνουμε με Υγεία» σημαίνει ότι υιοθετούμε σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας υγιεινές συνήθειες, όπως η ισορροπημένη διατροφή, η τακτική άσκηση, οι κατάλληλες διαγνωστικές εξετάσεις και ο εμβολιασμός για την πρόληψη νοσημάτων, με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας στη ζωή μας.

Στη σελίδα μας θα βρίσκετε ειδήσεις, ιδέες, συμβουλές και πληροφορίες για μια καλύτερη ποιότητα ζωής που βοηθούν να «Μεγαλώνουμε με Υγεία». Οι πληροφορίες αυτές σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν τις συμβουλές που παρέχονται από τον γιατρό σας. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τις πληροφορίες αυτές για τη διάγνωση ενός προβλήματος υγείας, φυσικής κατάστασης ή ασθένειας. Θα πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας.

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ
Για Επαγγελματίες ΥγείαςΤα Νέα μαςΜεγαλώνουμε με Υγεία Partners ΚαριέραΕπικοινωνίαDisclaimerPfizer.comΤοπική Αναφορά Συμμόρφωσης / Local Reporting Channel Grant Seekers Media Όροι χρήσηςΠολιτική ΙδιωτικότηταςΠολιτική σχετικά με τα CookiesSitemap Business to Business
© Pfizer Ltd. 2016. All rights reserved. Αυτός ο διαδικτυακός τόπος απευθύνεται σε άτομα που κατοικούν στην Ελλάδα. Άλλες χώρες ενδέχεται να διαθέτουν νόμους, νομοθετικές προβλέψεις και ιατρικές πρακτικές που διαφέρουν από αυτές που ισχύουν στην Ελλάδα. Οποιαδήποτε τυχόν προσφορά προϊόντος ή υπηρεσίας μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου σε χώρες όπου αυτή απαγορεύεται, θεωρείται ως μη γενόμενη. Οι πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου δεν συνιστούν ιατρική συμβουλή. Η ευθύνη για την ιατρική φροντίδα ασθενών ανήκει στον επαγγελματία υγείας, με βάση την επαγγελματική του εξειδίκευση, την εμπειρία, τα χαρακτηριστικά και το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς. Pfizer Ελλάς A.E., Λεωφ. Μεσογείων 243, Ν. Ψυχικό, Τ.Κ. 154 51. Αθήνα, Ελλάδα, Tηλ. Eπικοινωνίας: (+30) 2106785800, Αρ. Γ.Ε.Μ.Η.: 000242901000.
PFE-GRC-PR-079-JAN23