Επικοινωνήστε μαζί μαςPfizer.comΌροι χρήσηςΠολιτική ΙδιωτικότηταςΠολιτική σχετικά με τα CookiesSitmapDisclaimer
Η pfizer hellas κορυφαια εταιρεια στη διαφορετικοτητα & συμπεριληψη στα βραβεια “diversity & inclusion” awards 2022

11/07/22

Ειδική αριστεία Platinum και 5 επιπλέον βραβεία για πρωτοβουλίες “Διαφορετικότητας & Συμπερίληψης” απέσπασε η Pfizer Hellas 

Με το κορυφαίο βραβείο «D&I Champion of the Year» βραβεύθηκε η Pfizer Hellas στα πρώτα Diversity & Inclusion Awards 2022, τη διοργάνωση που ανέδειξε το σύνολο των δράσεων, των πρωτοβουλιών και των πρακτικών σχετικά με τη συμπερίληψη, την αποδοχή της διαφορετικότητας και την ισότητα στις επιχειρήσεις. Παράλληλα, η Pfizer Hellas απέσπασε 6 ακόμα βραβεία σε πέντε σημαντικές κατηγορίες βράβευσης. 

Τα “Diversity & Inclusion” Awards 2022 διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Boussias και το Diversity Charter Greece.

Στρατηγική προτεραιότητα της Pfizer Hellas είναι η καλλιέργεια μιας κουλτούρας που ενσωματώνει και προάγει τη Διαφορετικότητα, την Ισότιμη αντιμετώπιση και τη Συμπερίληψη, όχι μόνο στην εργασιακή καθημερινότητα αλλά και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Άλλωστε, η Ισότιμη Αντιμετώπιση είναι μια από τις 4 βασικές αξίες που καθορίζουν την εταιρική κουλτούρα της Pfizer παγκοσμίως και αποσκοπούν σε μια κοινωνία χωρίς διακρίσεις και χωρίς  ανισότητες στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. 

Αναλυτικά οι βραβεύσεις της Pfizer Hellas περιλαμβάνουν:

  • Κατηγορία «πρωτοβουλίες / πρακτικές/ δράσεις στον πυλώνα συμπερίληψης και διαφορετικότητας, Ethnicity»: βραβείο GOLD και ειδική αριστεία PLATINUM για τις Πρωτοβουλίες Υποστήριξης Προσφύγων Refugee Leadership Initiative (PRLI) της Pfizer, που στοχεύει στη βελτίωση της ζωής των προσφύγων. Ήδη η Pfizer Hellas έχει προχωρήσει σε προσλήψεις προσφύγων αποδεικνύοντας την έμπρακτη υποστήριξή της στην ισότιμη αντιμετώπιση και ένταξη των προσφύγων στην ελληνική κοινωνία. Επιπλέον,  η Pfizer Hellas υποστηρίζει το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας (Futsal) του Παναθηναϊκού Α.Ο, στο πλαίσιο του προγράμματος αθλητικής εκπαίδευσης προσφύγων και ασυνόδευτων παιδιών, με στόχο την ένταξη, την κοινωνικοποίηση και την αθλητική εκπαίδευσή τους. 

  • Κατηγορία Καλύτερη εταιρεία στον κλάδο «Pharma»: Βραβείο GOLD για τις ενέργειες Diversity, Equity & Inclusion «Act!on» στις οποίες περιλαμβάνεται η υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας (Diversity Charter), υποστηρίζοντας ενεργά την ισότιμη αντιμετώπιση και τη διαφορετικότητα σε κάθε εργασιακό περιβάλλον στη χώρα μας και καταδεικνύοντας τη δέσμευσή της Pfizer Hellas  για τη διαμόρφωση μιας ανθρωποκεντρικής κουλτούρας στο εργασιακό περιβάλλον. H Pfizer Hellas είναι η πρώτη φαρμακευτική εταιρεία στην Ελλάδα που υπέγραψε τη Χάρτα. 

  • Kατηγορία «Καλύτερες πρακτικές Training & Coaching»: Βραβείο GOLD για το σύνολο των ενεργειών εκπαίδευσης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των εργαζομένων της Pfizer Hellas για κάθε πυλώνα συμπερίληψης και διαφορετικότητας.  Μέσω ειδικών προγραμμάτων που υλοποιούνται αφιερωμένα στην LGBTQ (ΛΟΑΤΚΙ) κοινότητα, στα άτομα με ιδιαιτερότητες, στην γυναικεία ενδυνάμωση, στην κοινωνική αλλαγή, η Pfizer Hellas έχει  ως βασική προτεραιότητα τη συνεχή εκπαίδευση των εργαζομένων σε θέματα ένταξης, ισότιμης αντιμετώπισης και ενσωμάτωσης όλων των κοινωνικών ομάδων με στόχο τη δημιουργία της κουλτούρας συμπερίληψης και διαφορετικότητας.

  • Κατηγορία «Καλύτερες πρακτικές για «Employee Network»: βραβείο SILVER για την Ομάδα OPEN (Out Pfizer Employee Network) και Allies μέσω της οποίας παρέχεται υποστήριξη τους ΛΟΑΤΚΙ συναδέλφους και τους συμμάχους τους. Το OPEN είναι ένας εθελοντικός οργανισμός της Pfizer παγκοσμίως που εργάζεται για να ενσωματώσει τις κορυφαίες στην κατηγορία στρατηγικές και τακτικές για τη διαφορετικότητα.

  • Κατηγορία «Πρακτικές Recruiting & Hiring Strategy»: Βραβείο BRONZE στην κατηγορία για την Ισότιμη αντιμετώπιση και ίσες ευκαιρίες απασχόλησης στη Pfizer Hellas καθώς προσφέρει ενιαία μισθολογική πολιτική, αξιολόγηση και επιμόρφωση χωρίς διακρίσεις.

Παραλαμβάνοντας την ειδική αριστεία PLATINUM στην κατηγορία «πρωτοβουλίες / πρακτικές/ δράσεις στον πυλώνα συμπερίληψης και διαφορετικότητας, Ethnicity» από την Πρόεδρο της Επιτροπής Αξιολόγησης, Υφυπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα. Δόμνα Μιχαηλίδου, η κα. Λία Μπερτσιάδου, Επικεφαλής της ομάδας Diversity & Inclusion “Αct!on” της Pfizer Hellas  και BU Lead Inflammation & Immunology της Pfizer Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας, δήλωσε: «Η βράβευσή μας ως η κορυφαία εταιρεία στο Diversity & Inclusion, επιβραβεύει τις προσπάθειές να δημιουργήσουμε μία κοινωνία χωρίς προκαταλήψεις και κοινωνικές ανισότητες. Στη Pfizer Hellas το DEI είναι στρατηγική μας προτεραιότητα.  Οι αξίες της συμπερίληψης και της διαφορετικότητας αποτελούν βασικό στοιχείο της εταιρικής μας κουλτούρας και πιστεύουμε πως μέσα από τη διαφορετικότητα και τον πλουραλισμό μπορούμε να είμαστε περισσότερο καινοτόμοι, δημιουργικοί, και αποτελεσματικοί προς όφελος της κοινωνίας και των Ασθενών. Μέσα από όλες μας τις πρωτοβουλίες στόχος μας είναι να ενισχύουμε διαρκώς το θετικό μας αποτύπωμα στην ελληνική κοινωνία ως ένας καλός εταιρικός πολίτης, και το αποδεικνύουμε καθημερινά σε κάθε μας δραστηριότητα.»

PFE-GRC-PR-033-JUL22
Για Επαγγελματίες ΥγείαςΤα Νέα μαςΜεγαλώνουμε με Υγεία Partners ΚαριέραΕπικοινωνίαDisclaimerPfizer.comΤοπική Αναφορά Συμμόρφωσης / Local Reporting Channel Grant Seekers Media Όροι χρήσηςΠολιτική ΙδιωτικότηταςΠολιτική σχετικά με τα CookiesSitemap Business to Business
© Pfizer Ltd. 2016. All rights reserved. Αυτός ο διαδικτυακός τόπος απευθύνεται σε άτομα που κατοικούν στην Ελλάδα. Άλλες χώρες ενδέχεται να διαθέτουν νόμους, νομοθετικές προβλέψεις και ιατρικές πρακτικές που διαφέρουν από αυτές που ισχύουν στην Ελλάδα. Οποιαδήποτε τυχόν προσφορά προϊόντος ή υπηρεσίας μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου σε χώρες όπου αυτή απαγορεύεται, θεωρείται ως μη γενόμενη. Οι πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου δεν συνιστούν ιατρική συμβουλή. Η ευθύνη για την ιατρική φροντίδα ασθενών ανήκει στον επαγγελματία υγείας, με βάση την επαγγελματική του εξειδίκευση, την εμπειρία, τα χαρακτηριστικά και το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς. Pfizer Ελλάς A.E., Λεωφ. Μεσογείων 243, Ν. Ψυχικό, Τ.Κ. 154 51. Αθήνα, Ελλάδα, Tηλ. Eπικοινωνίας: (+30) 2106785800, Αρ. Γ.Ε.Μ.Η.: 000242901000.
PFE-GRC-WB-079-JAN23