Επικοινωνήστε μαζί μαςPfizer.comΌροι χρήσηςΠολιτική ΙδιωτικότηταςΠολιτική σχετικά με τα CookiesSitemapDisclaimer
Για 10η χρονιά η Pfizer Hellas δίπλα στην Ομάδα Αιγαίου υποστηρίζοντας τον 29ο Διάπλου

01/06/23

Η Pfizer Hellas παραμένει σταθερά δίπλα στην Ομάδα Αιγαίου, με αδιάλειπτη στήριξη τα τελευταία 10 χρόνια, συμβάλλοντας στην άρση των γεωγραφικών ανισοτήτων και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων ακριτικών νησιών της χώρας μας που έχουν περιορισμένη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας. Σε αυτό το πλαίσιο, η Pfizer συνέβαλε καθοριστικά στον 29ο Διάπλου της Ομάδας Αιγαίου, προσφέροντας δωρεά ύψους € 30.000 για την κάλυψη των εξόδων της αποστολής, αλλά και δωρεά εμβολίων.

Ο φετινός Διάπλους πραγματοποιήθηκε από 4 ως και 14 Μαΐου και περιελάμβανε επισκέψεις της Ομάδας Αιγαίου στα νησιά της Κινάρου, της Αμοργού, της Ανάφης, της Θηρασιάς, της Ίου, της Φολεγάνδρου και του Κουφονησίου. Στη δράση της Ομάδας περιλαμβάνονταν μικροβιολογικές και ιατρικές εξετάσεις, εμβολιασμοί, έργα υποδομής, δωρεές σε σχολεία, αλλά και δωρεές ιατρικού εξοπλισμού και αναλωσίμων. Η συνεισφορά της Pfizer Hellas βοήθησε σημαντικά στην κάλυψη του κόστους μετακίνησης των 11 φουσκωτών σκαφών της Ομάδας, αλλά και του σκάφους ειδικών μεταφορών "Μηνάς Ε". Παράλληλα, η Pfizer Hellas προσέφερε και 500 εμβόλια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Pfizer Hellas υποστηρίζει έμπρακτα την Ομάδα Αιγαίου από το 2013, και φέτος εορτάζει τα 10 χρόνια συνεργασίας. Τα δέκα αυτά χρόνια, η προσφορά της εταιρείας έχει ξεπεράσει τις €160.000, ενώ συνολικά έχουν προσφερθεί περισσότερα από 2.400 εμβόλια, που συνέβαλαν ουσιαστικά στην πρόληψη και προαγωγή της υγείας των κατοίκων των απομακρυσμένων περιοχών της χώρας.

Η κ. Βάσω Καραμάνου, Eπικεφαλής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Pfizer Hellas και TA Lead Vaccines, σημείωσε: «Για εμάς στην Pfizer, η ισότιμη πρόσβαση  στην υγεία και την περίθαλψη αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα. Πάντα μέσα από τις δράσεις και τις ενέργειές μας, σκοπός μας είναι να δημιουργούμε θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία μας οικοδομώντας σχέσεις εμπιστοσύνης, αλληλεγγύης και αμοιβαίου σεβασμού.  Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη συνεργασία μας με την Ομάδα Αιγαίου, που προσφέρει πολύτιμο έργο για τη βελτίωση της υγείας των συμπολιτών μας στα μικρά και ακριτικά νησιά του Αιγαίου. Πορευόμαστε αδιάλειπτα μαζί αυτά τα τελευταία 10 χρόνια, υποστηρίζοντας το έργο της, και αντιμετωπίζοντας από κοινού σημαντικές προκλήσεις στην Υγεία ενός σημαντικού και ευαίσθητου πληθυσμού της χώρας μας».

Από την πλευρά της η κ. Ντενίζ Τσιμή, Πρόεδρος ΔΣ της Ομάδας Αιγαίου ανέφερε σχετικά: «Εκ μέρους όλων των μελών και εθελοντών της Ομάδας Αιγαίου  απευθύνω τις θερμές ευχαριστίες στη Pfizer Hellas AE η οποία επιδεικνύει υψηλότατο αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στηρίζοντας το έργο μας επί μία δεκαετία. Είμαστε ευγνώμονες και υπερήφανοι για την εμπιστοσύνη  της Pfizer Hellas AΕ , μιας διεθνώς αναγνωρισμένης και πρωτοπόρου εταιρίας  στο χώρο της . Θα συνεχίσουμε το έργο μας «πλέοντας» προς τον τριακοστό  Διάπλου, τιμώντας την εμπιστοσύνη τους.»

PFE-GRC-PR-099-MAY23

Για Επαγγελματίες ΥγείαςΤα Νέα μαςΜεγαλώνουμε με Υγεία Partners ΚαριέραΕπικοινωνίαDisclaimerPfizer.comΤοπική Αναφορά Συμμόρφωσης / Local Reporting Channel Grant Seekers Media Όροι χρήσηςΠολιτική ΙδιωτικότηταςΠολιτική σχετικά με τα CookiesSitemap Business to Business
© Pfizer Ltd. 2016. All rights reserved. Αυτός ο διαδικτυακός τόπος απευθύνεται σε άτομα που κατοικούν στην Ελλάδα. Άλλες χώρες ενδέχεται να διαθέτουν νόμους, νομοθετικές προβλέψεις και ιατρικές πρακτικές που διαφέρουν από αυτές που ισχύουν στην Ελλάδα. Οποιαδήποτε τυχόν προσφορά προϊόντος ή υπηρεσίας μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου σε χώρες όπου αυτή απαγορεύεται, θεωρείται ως μη γενόμενη. Οι πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου δεν συνιστούν ιατρική συμβουλή. Η ευθύνη για την ιατρική φροντίδα ασθενών ανήκει στον επαγγελματία υγείας, με βάση την επαγγελματική του εξειδίκευση, την εμπειρία, τα χαρακτηριστικά και το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς. Pfizer Ελλάς A.E., Λεωφ. Μεσογείων 243, Ν. Ψυχικό, Τ.Κ. 154 51. Αθήνα, Ελλάδα, Tηλ. Eπικοινωνίας: (+30) 2106785800, Αρ. Γ.Ε.Μ.Η.: 000242901000.
PFE-GRC-WB-079-JAN23