Επικοινωνήστε μαζί μαςPfizer.comΌροι χρήσηςΠολιτική ΙδιωτικότηταςΠολιτική σχετικά με τα CookiesSitmapDisclaimer
Φάρμακα υπό ανάπτυξηΑρχική Ερευνα & αναπτυξηΦάρμακα υπό ανάπτυξη

Η Pfizer, στο πλαίσιο των προσπαθειών της για Έρευνα και Ανάπτυξη, δίνει προτεραιότητα σε τομείς με το μεγαλύτερο επιστημονικό και κλινικό ενδιαφέρον: ανοσολογία & φλεγμονή, ογκολογία, καρδιαγγειακά & μεταβολικά νοσήματα, νευροεπιστήμες & πόνος καθώς και εμβόλια. Μέσα από σημαντικές ερευνητικές προσπάθειες σε διαφορετικές κατηγορίες φαρμάκων – όπως τα μικρά μόρια, τα βιολογικά φάρμακα και τα εμβόλια – η Pfizer αναπτύσσει τις ιατρικές λύσεις που θα βοηθήσουν περισσότερο τους ανθρώπους οι οποίοι μας εμπιστεύονται. Επίσης, οι εξειδικευμένες μελέτες που σχεδιάζουμε στους τομείς των βιοϊσοδύναμων φαρμάκων (biosimilars), καθώς και αυτών για «ορφανές» (σπάνιες) και κληρονομικές παθήσεις, επιβεβαιώνουν την αφοσίωσή μας στην ανάπτυξη και την προσφορά καινοτόμων θεραπειών, που θα ωφελήσουν ασθενείς σε όλο τον κόσμο.

Για Επαγγελματίες ΥγείαςΤα Νέα μαςΜεγαλώνουμε με Υγεία Partners ΚαριέραΕπικοινωνίαDisclaimerPfizer.comΤοπική Αναφορά Συμμόρφωσης / Local Reporting Channel Grant Seekers Media Όροι χρήσηςΠολιτική ΙδιωτικότηταςΠολιτική σχετικά με τα CookiesSitemap Business to Business
© Pfizer Ltd. 2016. All rights reserved. Αυτός ο διαδικτυακός τόπος απευθύνεται σε άτομα που κατοικούν στην Ελλάδα. Άλλες χώρες ενδέχεται να διαθέτουν νόμους, νομοθετικές προβλέψεις και ιατρικές πρακτικές που διαφέρουν από αυτές που ισχύουν στην Ελλάδα. Οποιαδήποτε τυχόν προσφορά προϊόντος ή υπηρεσίας μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου σε χώρες όπου αυτή απαγορεύεται, θεωρείται ως μη γενόμενη. Οι πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου δεν συνιστούν ιατρική συμβουλή. Η ευθύνη για την ιατρική φροντίδα ασθενών ανήκει στον επαγγελματία υγείας, με βάση την επαγγελματική του εξειδίκευση, την εμπειρία, τα χαρακτηριστικά και το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς. Pfizer Ελλάς A.E., Λεωφ. Μεσογείων 243, Ν. Ψυχικό, Τ.Κ. 154 51. Αθήνα, Ελλάδα, Tηλ. Eπικοινωνίας: (+30) 2106785800, Αρ. Γ.Ε.Μ.Η.: 000242901000.
PFE-GRC-WB-079-JAN23