Επικοινωνήστε μαζί μαςPfizer.comΌροι χρήσηςΠολιτική ΙδιωτικότηταςΠολιτική σχετικά με τα CookiesSitmapDisclaimer
Η Pfizer Hellas ανανεώνει την παρουσία της στo Facebook: μετονομασία της σελίδας «Μεγαλώνουμε με Υγεία» σε Pfizer Hellas

1/02/24

Έπειτα από πολλά χρόνια λειτουργίας η σελίδα  «Μεγαλώνουμε με υγεία» που μέχρι σήμερα λειτουργούσε με την ευγενική χορηγία της Pfizer Hellas στο Facebook, θα μετονομαστεί και θα γίνει η επίσημη σελίδα της Pfizer Hellas στο Facebook. 
Mέσα από την νέα μας σελίδα, θα έχετε την ευκαιρία να ενημερώνεστε για θέματα υγείας, επιστήμης και καινοτομίας, καθώς επίσης, και για τις δράσεις της εταιρείας. 
 
Στόχος μας με την αλλαγή αυτή είναι  η άμεση ενημέρωση του κοινού για το σύνολο των δραστηριοτήτων της Pfizer Hellas μέσα από το Facebook. 
 
Μπορείτε να βρείτε την νέα μας  σελίδα στον παρακάτω σύνδεσμο:
www.facebook.com/pfizerhellas
 
Ακολουθήστε τη σελίδα της Pfizer Hellas στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα από τη δραστηριότητα της Pfizer στην Ελλάδα! 

PFE-GRC-WB-137-FEB24

Για Επαγγελματίες ΥγείαςΤα Νέα μαςΜεγαλώνουμε με Υγεία Partners ΚαριέραΕπικοινωνίαDisclaimerPfizer.comΤοπική Αναφορά Συμμόρφωσης / Local Reporting Channel Grant Seekers Media Όροι χρήσηςΠολιτική ΙδιωτικότηταςΠολιτική σχετικά με τα CookiesSitemap Business to Business
© Pfizer Ltd. 2016. All rights reserved. Αυτός ο διαδικτυακός τόπος απευθύνεται σε άτομα που κατοικούν στην Ελλάδα. Άλλες χώρες ενδέχεται να διαθέτουν νόμους, νομοθετικές προβλέψεις και ιατρικές πρακτικές που διαφέρουν από αυτές που ισχύουν στην Ελλάδα. Οποιαδήποτε τυχόν προσφορά προϊόντος ή υπηρεσίας μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου σε χώρες όπου αυτή απαγορεύεται, θεωρείται ως μη γενόμενη. Οι πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου δεν συνιστούν ιατρική συμβουλή. Η ευθύνη για την ιατρική φροντίδα ασθενών ανήκει στον επαγγελματία υγείας, με βάση την επαγγελματική του εξειδίκευση, την εμπειρία, τα χαρακτηριστικά και το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς. Pfizer Ελλάς A.E., Λεωφ. Μεσογείων 243, Ν. Ψυχικό, Τ.Κ. 154 51. Αθήνα, Ελλάδα, Tηλ. Eπικοινωνίας: (+30) 2106785800, Αρ. Γ.Ε.Μ.Η.: 000242901000.
PFE-GRC-WB-079-JAN23