Επικοινωνήστε μαζί μαςPfizer.comΌροι χρήσηςΠολιτική ΙδιωτικότηταςΠολιτική σχετικά με τα CookiesSitmapDisclaimer
Η Pfizer στην ΕλλάδαΑρχικήΗ εταιρεια μαςΗ Pfizer στην Ελλάδα

Το κοινό μας όραμα:

Δεσμευόμαστε να συνεισφέρουμε στη βελτίωση της Υγείας στην Ελλάδα και στην ταχύτερη υιοθέτηση της καινοτομίας. Θέλουμε να είμαστε η καλύτερη επιλογή για τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες μας, δημιουργώντας διαρκώς νέες ευκαιρίες και δυνατότητες ανάπτυξης.

Η Pfizer Hellas ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1960, ενώ από το 2003 βρίσκεται στην κορυφή της ελληνικής φαρμακευτικής αγοράς.

Στις δεκαετίες που πέρασαν, πραγματοποιήθηκαν στο χώρο της Ιατρικής διεθνώς αλλά και στη χώρα μας, σημαντικές εξελίξεις, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση του προσδόκιμου της ζωής κατά 7 χρόνια. Στην Ελλάδα έφτασε τα 77 έτη για τους άνδρες και τα 82 για τις γυναίκες.

Σύμφωνα με στοιχεία από 52 χώρες (συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας) το 40-59% της συνολικής αύξησης του προσδόκιμου επιβίωσης αποδίδεται στην κυκλοφορία νέων φαρμάκων και κυρίως στην πρόοδο στη θεραπεία και πρόληψη των καρδιαγγειακών νοσημάτων και του καρκίνου.

Η πορεία της Pfizer Hellas συνέβαλε  ώστε να βελτιωθούν όλοι οι παραπάνω δείκτες και στον Ελλαδικό χώρο, καθώς εισήγαγε όλα αυτά τα χρόνια καινοτόμα φάρμακα για όλες σχεδόν τις νοσολογικές οντότητες.
Επίσης η επιχειρησιακή ανάπτυξη της Pfizer Hellas τις προηγούμενες δεκαετίες προσέφερε σημαντικά οφέλη και στην Ελληνική οικονομία, αφού στο διάστημα αυτό:

  • δημιουργήθηκαν θέσεις εργασίας για νέους επιστήμονες, δίνοντας ευκαιρίες εκπαίδευσης και εξέλιξης

  • σημαντικά ποσά δόθηκαν στο Ελληνικό κράτος, μέσω των φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών

Πίσω όμως από τις επιτυχίες και τις πρωτιές βρίσκονται πάντοτε οι άνθρωποι. Στην πολύχρονη πορεία της Pfizer Hellas, o ανθρώπινος παράγοντας ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας της. 

  • Οι εργαζόμενοι της Pfizer Hellas, οι οποίοι πίστεψαν και πιστεύουν στο όραμα και τις αξίες της, υπηρετούν με συνέπεια τις δεσμεύσεις της απέναντι στην κοινωνία. Είναι οι άνθρωποι που δούλεψαν όλα αυτά τα χρόνια ομαδικά, με ακεραιότητα και υπευθυνότητα, για να πετύχουν κοινούς στόχους. 

  • Οι χιλιάδες ασθενείς και οι οικογένειες τους, οι άνθρωποι που βρήκαν στα σκευάσματα της Pfizer θεραπεία, ελπίδα, καλύτερη ποιότητα ζωής. Ήταν αυτοί που έδωσαν ουσία στην προσπάθεια της Pfizer Hellas.

Η ιατρική κοινότητα, οι επιστημονικοί φορείς, οι άνθρωποι που συνέβαλαν καθοριστικά όλα αυτά τα χρόνια στην προσπάθεια να καταστεί η επιστήμη σύμμαχος των ασθενών.
Το 2010 ήταν μια χρονιά ορόσημο για την Pfizer Hellas, αφού πέραν της συμπλήρωσης 50 χρόνων δραστηριοποίησης στη χώρα μας, ολοκληρώθηκε και η συγχώνευση με την Wyeth Hellas. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την Pfizer Hellas, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη βιο-φαρμακευτική εταιρεία στην Ελλάδα. 

Για Επαγγελματίες ΥγείαςΤα Νέα μαςΜεγαλώνουμε με Υγεία Partners ΚαριέραΕπικοινωνίαDisclaimerPfizer.comΤοπική Αναφορά Συμμόρφωσης / Local Reporting Channel Grant Seekers Media Όροι χρήσηςΠολιτική ΙδιωτικότηταςΠολιτική σχετικά με τα CookiesSitemap Business to Business
© Pfizer Ltd. 2016. All rights reserved. Αυτός ο διαδικτυακός τόπος απευθύνεται σε άτομα που κατοικούν στην Ελλάδα. Άλλες χώρες ενδέχεται να διαθέτουν νόμους, νομοθετικές προβλέψεις και ιατρικές πρακτικές που διαφέρουν από αυτές που ισχύουν στην Ελλάδα. Οποιαδήποτε τυχόν προσφορά προϊόντος ή υπηρεσίας μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου σε χώρες όπου αυτή απαγορεύεται, θεωρείται ως μη γενόμενη. Οι πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου δεν συνιστούν ιατρική συμβουλή. Η ευθύνη για την ιατρική φροντίδα ασθενών ανήκει στον επαγγελματία υγείας, με βάση την επαγγελματική του εξειδίκευση, την εμπειρία, τα χαρακτηριστικά και το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς. Pfizer Ελλάς A.E., Λεωφ. Μεσογείων 243, Ν. Ψυχικό, Τ.Κ. 154 51. Αθήνα, Ελλάδα, Tηλ. Eπικοινωνίας: (+30) 2106785800, Αρ. Γ.Ε.Μ.Η.: 000242901000.
PFE-GRC-WB-079-JAN23