Επικοινωνήστε μαζί μαςPfizer.comΌροι χρήσηςΠολιτική ΙδιωτικότηταςΠολιτική σχετικά με τα CookiesSitmapDisclaimer
2000 έως σήμερα: Τo μέλλον της PfizerΑρχικήΗ εταιρεια μαςΗ ιστορια της pfizer2000 έως σήμερα: Τo μέλλον της Pfizer2000

H Pfizer συγχωνεύθηκε με τη Warner-Lambert προκειμένου να δημιουργήσουν τη νέα Pfizer, την ταχύτερα αναπτυσσόμενη φαρμακευτική εταιρεία στον κόσμο.

2001

Ο William C. Steere ο νεότερος, ανακοινώνει την παραίτησή του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου την 1η Ιανουαρίου 2001 και την ανάληψη των καθηκόντων του προέδρου διοικητικού συμβουλίου τον Απρίλιο μετά την ετήσια συνάντηση της εταιρείας.

Ο Henry A. McKinnell, Ph.D. διαδέχεται τον William C. Steere αναλαμβάνοντας καθήκοντα προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου.Τον Ιούνιο του 2001, ο Hank McKinnell ανακοινώνει τη νέα αποστολή της Pfizer: Να γίνουμε η πιο πολύτιμη εταιρεία για τους ασθενείς, τους πελάτες, τους επενδυτές, τους επιχειρηματικούς εταίρους και τις κοινότητες στις οποίες ζούμε και εργαζόμαστε.

2002

Στις αρχές του 2002 η Pfizer Hellas αναδείχθηκε η 1η σε μέγεθος φαρμακευτική εταιρία στην Ελλάδα. Εγκαινιάζεται το νέο της κτίριο, στη Λεωφ. Μεσογείων 243 με τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις.

2003

Μετά από την επιτυχημένη συγχώνευση με την Pharmacia (16 Απριλίου, 2003) που σκοπό είχε να δημιουργήσει την ταχύτερα αναπτυσσόμενη φαρμακευτική εταιρεία στον κόσμο, η Pfizer συνεχίζει την αποστολή της, να γίνει, δηλαδή,

η πιο πολύτιμη εταιρεία στον κόσμο για τους ασθενείς της, τους επαγγελματίες υγείας, τους εργαζομένους, τους επενδυτές, τους συνεργάτες και τις κοινότητες στις οποίες ζούμε και εργαζόμαστε.

2006

Τον Ιούλιο του 2006, ο Jeffrey B. Kindler διαδέχεται τον Hank McKinnell αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας.

2007

Έναρξη του προγράμματος “Mobilize against Malaria” με σκοπό να αντιμετωπιστούν τα κενά στη θεραπεία της Ελονοσία και της εκπαίδευσης.

2008

Ο Jeff Kindler Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer ανακοινώνει τα επόμενα βήματα για την ανάπτυξη της εταιρείας και περιγράφει το σχέδιο της εταιρίας να καθιερώσει μικρότερες επιχειρησιακές μονάδες με σκοπό να αυξηθεί η καινοτομία και η ευθύνη,

χρησιμοποιώντας παράλληλα το μέγεθος και τους πόρους της Pfizer.Αυτές οι πελατο-κεντρικές επιχειρησιακές μονάδες επιτρέπουν στην εταιρεία να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των πελατών και ασθενών και στις αλλαγές της αγοράς.

2009

Στις 15 Οκτωβρίου 2009 η Pfizer εξαγοράζει την Wyeth δημιουργώντας μια εταιρεία με μεγάλο εύρος προϊόντων και θεραπειών που αγγίζουν τις ζωές ασθενών και καταναλωτών κάθε μέρα σε κάθε στάδιο της ζωής τους.

Η Pfizer ξεκινάει μια καινούργια και μοναδική προσέγγιση στη βιοιατρική έρευνα, μια κίνηση με σκοπό να προσφέρει πιο πολλές καινοτόμες θεραπείες σε πιο πολλούς ασθενείς πιο γρήγορα.

2010

Το 2010 ήταν μια χρονιά ορόσημο για την Pfizer Hellas, αφού πέραν της συμπλήρωσης 50 χρόνων δραστηριοποίησης στη χώρα μας, ολοκληρώθηκε και η συγχώνευση με την Wyeth Hellas. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την Pfizer Hellas, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη βιο-φαρμακευτική εταιρεία στην Ελλάδα. 

Για Επαγγελματίες ΥγείαςΤα Νέα μαςΜεγαλώνουμε με Υγεία Partners ΚαριέραΕπικοινωνίαDisclaimerPfizer.comΤοπική Αναφορά Συμμόρφωσης / Local Reporting Channel Grant Seekers Media Όροι χρήσηςΠολιτική ΙδιωτικότηταςΠολιτική σχετικά με τα CookiesSitemap Business to Business
© Pfizer Ltd. 2016. All rights reserved. Αυτός ο διαδικτυακός τόπος απευθύνεται σε άτομα που κατοικούν στην Ελλάδα. Άλλες χώρες ενδέχεται να διαθέτουν νόμους, νομοθετικές προβλέψεις και ιατρικές πρακτικές που διαφέρουν από αυτές που ισχύουν στην Ελλάδα. Οποιαδήποτε τυχόν προσφορά προϊόντος ή υπηρεσίας μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου σε χώρες όπου αυτή απαγορεύεται, θεωρείται ως μη γενόμενη. Οι πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου δεν συνιστούν ιατρική συμβουλή. Η ευθύνη για την ιατρική φροντίδα ασθενών ανήκει στον επαγγελματία υγείας, με βάση την επαγγελματική του εξειδίκευση, την εμπειρία, τα χαρακτηριστικά και το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς. Pfizer Ελλάς A.E., Λεωφ. Μεσογείων 243, Ν. Ψυχικό, Τ.Κ. 154 51. Αθήνα, Ελλάδα, Tηλ. Eπικοινωνίας: (+30) 2106785800, Αρ. Γ.Ε.Μ.Η.: 000242901000.
PFE-GRC-WB-079-JAN23