Επικοινωνήστε μαζί μαςPfizer.comΌροι χρήσηςΠολιτική ΙδιωτικότηταςΠολιτική σχετικά με τα CookiesSitmapDisclaimer
Εθελοντικές δράσειςΑρχικήΚοινωνικη ευθυνη Εθελοντικές δράσεις

Με τη συμμετοχή των εργαζομένων της Pfizer Hellas υλοποιούνται εθελοντικές δράσεις με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα των παιδιών και των ηλικιωμένων.

  • Μουσικές εκδηλώσεις από την ερασιτεχνική ορχήστρα εργαζομένων, Pfizer Hellas Band σε ΚΑΠΗ και Κοινωφελή Ιδρύματα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της χώρας για περισσότερους από 3000 ηλικιωμένους συμπολίτες μας. 

  • Εστία Κοριτσιών «Φιλοθέη η Αθηναία», Αθήνα: Διαμόρφωση των κοινόχρηστων χώρων και των υπνοδωματίων των παιδιών, καθώς και οικονομική ενίσχυση ύψους 40.000 ευρώ για τα λειτουργικά έξοδα του Ιδρύματος.

  •  «Σπίτι της Άρσις, Θεσσαλονίκη»: Διαμόρφωση τμήματος του προαύλιου χώρου του ιδρύματος και περαιτέρω παρεμβάσεις στα υπνοδωμάτια και τα αποδυτήρια.

  • Συγκέντρωση 30 χαρτοκιβωτίων με είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα για τον Σύλλογο Συμπαράστασης Κακοποιημένων Γυναικών και Ανηλίκων «Βοήθεια-Ελπίδα-Ζωή».

  • Πανελλήνιο Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες ο ΕΡΜΗΣ: Ανακαίνιση των δύο αιθουσών του κέντρου ημέρας και του εξωτερικού προαύλιου χώρου, με τη συμμετοχή 60 εθελοντών εργαζομένων

  • Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η ΜΕΛΙΣΣΑ»: Βιωματικές ενέργειες με τη συμμετοχή εθελοντών εργαζομένων, διαμόρφωση εξωτερικού χώρου της παιδικής χαράς και δωρεά σχολικών ειδών.

  • Σύλλογος Τρίτεκνων Πολύτεκνων Αττικής «Άγιος Νεκτάριος»: Συλλογή 18 κιβωτίων με παιχνίδια και βιβλία για τα παιδιά του Συλλόγου.

  • Χριστουγεννιάτικο Bazaar με τη συμμετοχή: Πανελλήνιος Σύλλογος πρόληψης, ενημέρωσης και συμπαράστασης ατόμων με εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση και σύνδρομο down «ΦΡΟΝΤΙΔΑ» και Πανελλήνιος Σύλλογος Συμπαράστασης και Αρωγής Παραπληγικών & Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Η ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ».

Για Επαγγελματίες ΥγείαςΤα Νέα μαςΜεγαλώνουμε με Υγεία Partners ΚαριέραΕπικοινωνίαDisclaimerPfizer.comΤοπική Αναφορά Συμμόρφωσης / Local Reporting Channel Grant Seekers Media Όροι χρήσηςΠολιτική ΙδιωτικότηταςΠολιτική σχετικά με τα CookiesSitemap Business to Business
© Pfizer Ltd. 2016. All rights reserved. Αυτός ο διαδικτυακός τόπος απευθύνεται σε άτομα που κατοικούν στην Ελλάδα. Άλλες χώρες ενδέχεται να διαθέτουν νόμους, νομοθετικές προβλέψεις και ιατρικές πρακτικές που διαφέρουν από αυτές που ισχύουν στην Ελλάδα. Οποιαδήποτε τυχόν προσφορά προϊόντος ή υπηρεσίας μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου σε χώρες όπου αυτή απαγορεύεται, θεωρείται ως μη γενόμενη. Οι πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου δεν συνιστούν ιατρική συμβουλή. Η ευθύνη για την ιατρική φροντίδα ασθενών ανήκει στον επαγγελματία υγείας, με βάση την επαγγελματική του εξειδίκευση, την εμπειρία, τα χαρακτηριστικά και το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς. Pfizer Ελλάς A.E., Λεωφ. Μεσογείων 243, Ν. Ψυχικό, Τ.Κ. 154 51. Αθήνα, Ελλάδα, Tηλ. Eπικοινωνίας: (+30) 2106785800, Αρ. Γ.Ε.Μ.Η.: 000242901000.
PFE-GRC-WB-079-JAN23