Επικοινωνήστε μαζί μαςPfizer.comΌροι χρήσηςΠολιτική ΙδιωτικότηταςΠολιτική σχετικά με τα CookiesSitmapDisclaimer
ΚοινωνίαΑρχικήΚοινωνικη ευθυνη Κοινωνία

Η Pfizer Hellas στηρίζει έμπρακτα το σπουδαίο έργο φορέων, που συμβάλλουν στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας, που έχουν ανάγκη. 

 • Δωρεά εμβολίων και υποστήριξη του «Υγεία για Όλους» για τον προληπτικό εμβολιασμό άπορων και ανασφάλιστων παιδιών σε όλη την Ελλάδα.

 • Συνεργασία με την Ομάδα Αιγαίου με σκοπό την πρόληψη σε ακριτικά και δυσπρόσιτα νησιά της Ελλάδας που περιλαμβάνει προγράμματα δωρεάν εμβολιασμών κατά της πνευμονιοκοκκικής νόσου στο πλαίσιο της «Χειμερινής Αποστολής» 2019.

 • Δωρεά εμβολίων στο Κέντρο Στήριξης Οικογένειας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

 • Οικονομική ενίσχυση προς τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο για την δημιουργία της εφαρμογής TAKE CARE με σκοπό τη συμμόρφωση των ασθενών με την φαρμακευτική τους αγωγή.

 • Συνεργασία με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών για την υποστήριξη των νέων επιστημόνων και την αντιστροφή του φαινομένου brain drain, με τη θεσμοθέτηση υποτροφιών προς μεταπτυχιακούς φοιτητές και ερευνητές.

 •  Δωρεά φαρμάκων συνολικής αξίας 1.000.000 ευρώ, στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) για την κάλυψη των αναγκών φαρμακευτικής θεραπείας ανασφάλιστων και άπορων ασθενών.

 • Συνεργασία με την «Ομάδα Αιγαίου», με σκοπό την προώθηση της πρόληψης σε ακριτικά και δυσπρόσιτα νησιά της Ελλάδας, που περιλαμβάνει:

 1.  Κατασκευή ενός υπερσύχρονου, κλειστού γυμναστηρίου στα Κατάπολα της Αμοργού.

 2.  Προγράμματα δωρεάν εμβολιασμών κατά της πνευμονιοκοκκικής νόσου στο πλαίσιο της «Χειμερινής Αποστολής» της Ομάδας Αιγαίου για τα έτη 2014-2016.

 3.  Υλοποίηση ενημερωτικών εκδηλώσεων και διαγνωστικών εξετάσεων για τον καρκίνο του μαστού, σε συνεργασία και με την ομάδα «W4O Hellas – Γυναίκες στην Ογκολογία», 2016.

 •  Χορηγία της φιλανθρωπικής συναυλίας του Σωματείου Φίλων Παιδιατρικής και Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά», στο Ηρώδειο με σκοπό την αγορά εξοπλισμού μηχανικής υποστήριξης πρόωρων νεογνών για την Ειδική Μονάδα του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Π. & Α. Κυριακού».

 •  Δωρεά φαρμάκων στο Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ) για την κάλυψη των αναγκών πρωτοβάθμιας φροντίδας των προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα.

 • Οικονομική ενίσχυση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Ε.Ο.Δ.) για την προμήθεια διασωστικού εξοπλισμού και εξοπλισμού Α’ Βοηθειών, στο πλαίσιο των επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης της ομάδας στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

 • Δωρεά φαρμακευτικού υλικού στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Ε.Ε.Σ) για την κάλυψη για την κάλυψη των αναγκών πρωτοβάθμιας φροντίδας των προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Για Επαγγελματίες ΥγείαςΤα Νέα μαςΜεγαλώνουμε με Υγεία Partners ΚαριέραΕπικοινωνίαDisclaimerPfizer.comΤοπική Αναφορά Συμμόρφωσης / Local Reporting Channel Grant Seekers Media Όροι χρήσηςΠολιτική ΙδιωτικότηταςΠολιτική σχετικά με τα CookiesSitemap Business to Business
© Pfizer Ltd. 2016. All rights reserved. Αυτός ο διαδικτυακός τόπος απευθύνεται σε άτομα που κατοικούν στην Ελλάδα. Άλλες χώρες ενδέχεται να διαθέτουν νόμους, νομοθετικές προβλέψεις και ιατρικές πρακτικές που διαφέρουν από αυτές που ισχύουν στην Ελλάδα. Οποιαδήποτε τυχόν προσφορά προϊόντος ή υπηρεσίας μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου σε χώρες όπου αυτή απαγορεύεται, θεωρείται ως μη γενόμενη. Οι πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου δεν συνιστούν ιατρική συμβουλή. Η ευθύνη για την ιατρική φροντίδα ασθενών ανήκει στον επαγγελματία υγείας, με βάση την επαγγελματική του εξειδίκευση, την εμπειρία, τα χαρακτηριστικά και το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς. Pfizer Ελλάς A.E., Λεωφ. Μεσογείων 243, Ν. Ψυχικό, Τ.Κ. 154 51. Αθήνα, Ελλάδα, Tηλ. Eπικοινωνίας: (+30) 2106785800, Αρ. Γ.Ε.Μ.Η.: 000242901000.
PFE-GRC-WB-079-JAN23