Επικοινωνήστε μαζί μαςPfizer.comΌροι χρήσηςΠολιτική ΙδιωτικότηταςΠολιτική σχετικά με τα CookiesSitmapDisclaimer
ΠεριβάλλονΑρχικήΚοινωνικη ευθυνη Περιβάλλον

Η βιώσιμη ανάπτυξη, με σεβασμό στις γενιές που ακολουθούν, είναι αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής της Pfizer Hellas. 

Υλοποίηση εταιρικών προγραμμάτων για την ενημέρωση των εργαζομένων της εταιρείας σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης και πράσινης επιχείρησης.

Για το 2019 η Pfizer Hellas μέσα από το πρόγραμμα υπεύθυνης διαχείρισης των πηγών ενέργειας, πέτυχε μείωση εκπομπών CO2 κατά 4,2%, μείωση κατανάλωσης ενέργειας κατά 0,2% και μείωση κατανάλωσης νερού κατά 31,7%.

Για Επαγγελματίες ΥγείαςΤα Νέα μαςΜεγαλώνουμε με Υγεία Partners ΚαριέραΕπικοινωνίαDisclaimerPfizer.comΤοπική Αναφορά Συμμόρφωσης / Local Reporting Channel Grant Seekers Media Όροι χρήσηςΠολιτική ΙδιωτικότηταςΠολιτική σχετικά με τα CookiesSitemap Business to Business
© Pfizer Ltd. 2016. All rights reserved. Αυτός ο διαδικτυακός τόπος απευθύνεται σε άτομα που κατοικούν στην Ελλάδα. Άλλες χώρες ενδέχεται να διαθέτουν νόμους, νομοθετικές προβλέψεις και ιατρικές πρακτικές που διαφέρουν από αυτές που ισχύουν στην Ελλάδα. Οποιαδήποτε τυχόν προσφορά προϊόντος ή υπηρεσίας μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου σε χώρες όπου αυτή απαγορεύεται, θεωρείται ως μη γενόμενη. Οι πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου δεν συνιστούν ιατρική συμβουλή. Η ευθύνη για την ιατρική φροντίδα ασθενών ανήκει στον επαγγελματία υγείας, με βάση την επαγγελματική του εξειδίκευση, την εμπειρία, τα χαρακτηριστικά και το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς. Pfizer Ελλάς A.E., Λεωφ. Μεσογείων 243, Ν. Ψυχικό, Τ.Κ. 154 51. Αθήνα, Ελλάδα, Tηλ. Eπικοινωνίας: (+30) 2106785800, Αρ. Γ.Ε.Μ.Η.: 000242901000.
PFE-GRC-WB-079-JAN23