Επικοινωνήστε μαζί μαςPfizer.comΌροι χρήσηςΠολιτική ΙδιωτικότηταςΠολιτική σχετικά με τα CookiesSitmapDisclaimer
Εταιρική κοινωνική ευθύνηΑρχικήΕταιρική κοινωνική ευθύνη

Όλοι εμείς στη Pfizer Ελλάς αντιλαμβανόμαστε την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας, της αποστολής και της εταιρικής μας φιλοσοφίας.

Η Pfizer Ελλάς επενδύει συστηματικά στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με παρεμβάσεις και προγράμματα που υπογραμμίζουν και διευρύνουν τη συμβολή της στην ελληνική κοινωνία.

2021-2022

Την ανώτατη διάκριση “Diamond” για τη στρατηγική και τις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης έλαβε η Pfizer Hellas από το Ινστιτούτο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, βάσει του Εθνικού Δείκτη Αξιολόγησης CR Index (Δείκτη Εταιρικής Υπευθυνότητας). Μάλιστα, η Pfizer Hellas είναι η πρώτη φαρμακευτική εταιρεία στην Ελλάδα που λαμβάνει αυτήν την ανώτατη διάκριση.

Η στρατηγική Εταιρικής Υπευθυνότητας της Pfizer Hellas ενσωματώνει τα διεθνή πρότυπα ESG (Περιβάλλον, Κοινωνία, Εταιρική Διακυβέρνηση) και επικεντρώνεται σε 3 βασικούς άξονες: στην προστασία του Περιβάλλοντος, στην συμβολή της στην Κοινωνία και τους Ανθρώπους της και στην υπεύθυνη επιχειρηματική λειτουργία. Μέσω αυτής της στρατηγικής στόχος της Pfizer Hellas είναι η υλοποίηση συγκεκριμένων δράσεων που δημιουργούν μακροπρόθεσμη προστιθέμενη αξία για τους Ασθενείς, την Κοινωνία και την Εθνική Οικονομία. 

2019-2020

Η εταιρεία απέσπασε το Platinum Award και τιμητικό έπαινο για το εργασιακό της περιβάλλον!

Η Pfizer Ελλάς, απέσπασε το Πλατινένιο Βραβείο (Platinum Award) για τις επιδόσεις της στην εφαρμογή υπεύθυνων εταιρικών πρακτικών το διάστημα 2018-2019, βάσει του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index). Παράλληλα, έλαβε τιμητικό έπαινο από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης για το εργασιακό της περιβάλλον (Κατηγορία WorkPlace).

2017-2018

Στις πρωτοβουλίες της εταιρείας στον τομέα της αλληλεγγύης περιλαμβάνονται προγράμματα προσυμπτωματικού ελέγχου, εθελοντικές δράσεις, δωρεές, στήριξη της απασχόλησης των νέων αποφοίτων, δημιουργία υποδομών σε απομακρυσμένες περιοχές και νησιά. Εξίσου σημαντικό πεδίο δράσης είναι και η προστασία του περιβάλλοντος, με την υιοθέτηση υπεύθυνων συμπεριφορών και πρακτικών εντός του εργασιακού χώρου ώστε να περιοριστεί το ενεργειακό αποτύπωμα της εταιρείας. Τέλος, η Pfizer Hellas μεριμνά για την ανάπτυξη των εργαζομένων της, μέσω της επένδυσης σε θέματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, στην παροχή ίσων ευκαιριών και στη διαρκή βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος.

Για τις επιδόσεις της στην εφαρμογή υπεύθυνων εταιρικών πρακτικών, η Pfizer Hellas απέσπασε το 2017 το Χρυσό Βραβείο βάσει του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης.

Για Επαγγελματίες ΥγείαςΤα Νέα μαςΜεγαλώνουμε με Υγεία Partners ΚαριέραΕπικοινωνίαDisclaimerPfizer.comΤοπική Αναφορά Συμμόρφωσης / Local Reporting Channel Grant Seekers Media Όροι χρήσηςΠολιτική ΙδιωτικότηταςΠολιτική σχετικά με τα CookiesSitemap Business to Business
© Pfizer Ltd. 2016. All rights reserved. Αυτός ο διαδικτυακός τόπος απευθύνεται σε άτομα που κατοικούν στην Ελλάδα. Άλλες χώρες ενδέχεται να διαθέτουν νόμους, νομοθετικές προβλέψεις και ιατρικές πρακτικές που διαφέρουν από αυτές που ισχύουν στην Ελλάδα. Οποιαδήποτε τυχόν προσφορά προϊόντος ή υπηρεσίας μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου σε χώρες όπου αυτή απαγορεύεται, θεωρείται ως μη γενόμενη. Οι πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου δεν συνιστούν ιατρική συμβουλή. Η ευθύνη για την ιατρική φροντίδα ασθενών ανήκει στον επαγγελματία υγείας, με βάση την επαγγελματική του εξειδίκευση, την εμπειρία, τα χαρακτηριστικά και το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς. Pfizer Ελλάς A.E., Λεωφ. Μεσογείων 243, Ν. Ψυχικό, Τ.Κ. 154 51. Αθήνα, Ελλάδα, Tηλ. Eπικοινωνίας: (+30) 2106785800, Αρ. Γ.Ε.Μ.Η.: 000242901000.
PFE-GRC-WB-079-JAN23