• Pfizer.com

  • Όροι χρήσης

  • Πολιτική Ιδιωτικότητας

  • Πολιτική σχετικά με τα Cookies

  • Sitemap

  • Disclaimer

HOT TOPIC Placeholder

ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ:  Αρχική / Η Pfizer Hellas στηριζει το προγραμμα αθλητικης εκπαιδευσης προσφυγων & ασυνοδευτων παιδιων του Παναθηναϊκου

Η PFIZER HELLAS ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ & ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

24/07/20
Η Pfizer Hellas συνεργάζεται ως χορηγός με το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας (Futsal) του Παναθηναϊκού Α.Ο στο πλαίσιο του προγράμματος αθλητικής εκπαίδευσης προσφύγων και ασυνόδευτων παιδιών, με στόχο την ένταξη, την κοινωνικοποίηση και την αθλητική εκπαίδευση τους.
Η χορηγία της Pfizer Hellas, θα καλύψει όλα τα έξοδα των προπονητών, του υλικοτεχνικού εξοπλισμού και των αθλητικών εμφανίσεων των παιδιών του προγράμματος για διάστημα 2 μηνών και εμπίπτει στο πλαίσιο των δράσεων της εταιρείας για την ανάδειξη της σημασίας και την προώθηση της διαφορετικότητας και της ισότητας όλων των ατόμων, τόσο στο εργασιακό τους περιβάλλον όσο και στην κοινωνία γενικότερα.
Στο πρόγραμμα, που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2019, συμμετέχουν επί του παρόντος 70 αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 10-15 και 16-24 ετών, μέσω της συνεργασίας της ομάδας με Δομές Ασυνόδευτων Παιδιών ΙΟΜ (International Organization for Migration Athens – Greece), με το τμήμα Παροχής Στέγασης & Υπηρεσιών για Αιτούντες Άσυλο και με Κέντρα Προσφύγων, όπως αυτά που λειτουργούν στον Σκαραμαγκά και τον Ελαιώνα.
Όλα τα παιδιά ακολουθούν τις προπονήσεις της ακαδημίας 5x5 σε υψηλού επιπέδου αθλητικές εγκαταστάσεις με έμπειρη προπονητική ομάδα, έχουν κάρτα υγείας ενώ παρακολουθούνται και από φυσιοθεραπευτή, παιδοψυχολόγο και διατροφολόγο με ειδίκευση στο χώρο του αθλητισμού. Παράλληλα, συμμετέχουν σε φιλικά παιχνίδια ενώ ανάλογα με την εξέλιξη και το ταλέντο τους περνάνε στις πρώτες ομάδες του Συλλόγου.
Η ανακοίνωση της χορηγίας πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο πλαίσιο μιας κλειστής εκδήλωσης του τμήματος Futsal στις ανοικτές εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστηρίου Αθηνών «Ιωάννης Φωκιανός», παρουσία παραγόντων της ομάδας αλλά και μελών της εθελοντικής ομάδας «Diversity & Inclusion Action!» της Pfizer Hellas, που έχει αναλάβει το σχεδιασμό των πρωτοβουλιών της εταιρείας για τη διαφορετικότητα και την ισότητα.
Η κα. Λία Μπερτσιάδου, Inflammation & Immunology Lead της Pfizer Hellas και επικεφαλής της ομάδας «Diversity & Inclusion, Action!», δήλωσε σχετικά: «Για τη Pfizer, η ενσωμάτωση της διαφορετικότητας είναι ζωτικής σημασίας, καθώς η Ισότιμη Αντιμετώπιση αποτελεί μια από τις τέσσερις βασικές αξίες της εταιρείας μας. Στο πλαίσιο αυτό, υποστηρίζουμε ενεργά, τόσο σε παγκόσμιο όσο και τοπικό επίπεδο, πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο να καλλιεργηθεί ένα περιβάλλον – εργασιακό αλλά και κοινωνικό – χωρίς αποκλεισμούς, με ίσα δικαιώματα για όλους. Είχαμε, μάλιστα, την τιμή πρόσφατα να συμπεριληφθούμε μεταξύ των εταιρειών, που αναλαμβάνουν σημαντική δράση για την υποστήριξη της ισότητας στο ευρωπαϊκό Report του Αμερικανικού Επιμελητηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (AmCham EU).
Δεν θα μπορούσαμε, λοιπόν, παρά να ανταποκριθούμε θετικά στο κάλεσμα να στηρίξουμε το πρόγραμμα του τμήματος Futsal του Παναθηναϊκού Α.Ο και να συνδράμουμε στην προσπάθεια για την αθλητική διαπαιδαγώγηση και κοινωνικοποίησή των προσφύγων και των ασυνόδευτων παιδιών, προκειμένου να μπορούν στο μέλλον με τη σειρά τους να προσφέρουν στην ελληνική κοινωνία».

Pfizer Inc: Καινοτομούμε για να αλλάξουμε τις ζωές των ασθενών

Στη Pfizer, χρησιμοποιούμε την επιστήμη και τους παγκόσμιους πόρους μας για τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας σε κάθε στάδιο της ζωής. Εργαζόμαστε για να θέσουμε τα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα, την ασφάλεια και την αξία στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και παραγωγή φαρμάκων. Το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων υγείας που διαθέτουμε, περιλαμβάνει βιολογικά φάρμακα, φάρμακα μικρών μορίων, εμβόλια, καθώς  και πολλά από τα πιο γνωστά παγκοσμίως, προϊόντα προσωπικής υγιεινής και φροντίδας. Οι συνεργάτες της Pfizer στις αναπτυγμένες και τις αναπτυσσόμενες χώρες ασχολούνται καθημερινά με την προώθηση της καλής υγείας, της πρόληψης, της αντιμετώπισης και θεραπείας των ασθενειών που αποτελούν πρόκληση για την εποχή μας. Συνεπείς με την ευθύνη μας ως παγκόσμια πρωτοπόρος βιο-φαρμακευτική εταιρία, συνεργαζόμαστε με κυβερνητικούς και τοπικούς φορείς για τη βελτίωση της πρόσβασης σε αξιόπιστη, οικονομικά προσιτή υγειονομική περίθαλψη σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερα από 150 χρόνια, η Pfizer εργάζεται για να κάνει τη διαφορά για όλους όσους βασίζονται σε εμάς. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δεσμεύσεις μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.pfizer.gr.

PP-PFE-GRC-0591-JUL20
TΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣΣΚΟΠΟΣ & ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣΗ PFIZER ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣΦΑΡΜΑΚΑ ΥΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΠΡΟΪΟΝΤΑΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝTRANSPARENCY MALTATRANSPARENCY CYPRUSΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΔΩΡΕΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΣΘΕΝΩΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΑΣ