• Pfizer.com

  • Όροι χρήσης

  • Πολιτική Ιδιωτικότητας

  • Πολιτική σχετικά με τα Cookies

  • Sitemap

  • Disclaimer

HOT TOPIC Placeholder

ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ:  Αρχική / Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ / ΣΚΟΠΟΣ & ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

ΣΚΟΠΟΣ & ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

O σκοπός μας: Καινοτομούμε για να αλλάξουμε τις ζωές των ασθενών

Στη Pfizer οι ασθενείς βρίσκονται στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας. Είναι το κίνητρο για να καινοτομούμε διαρκώς, να επενδύουμε στην εξέλιξη της επιστήμης, να αξιοποιούμε τις πιο προηγμένες τεχνολογίες, για να ανακαλύπτουμε νέες θεραπείες, που σώζουν ή βελτιώνουν τις ζωές των ανθρώπων.

Μας καθοδηγεί ο σκοπός μας

Πιστεύουμε ότι οι εταιρείες, που καθοδηγούνται από ένα συγκεκριμένο σκοπό, έχουν καλύτερη απόδοση, είναι περισσότερο καινοτόμες, προσελκύουν και διατηρούν το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό ενώ γνωρίζουν τον τρόπο να απελευθερώνουν τη δύναμη των ανθρώπων αυτών.

O σκοπός μας «Καινοτομούμε για να αλλάξουμε τις ζωές των ασθενών», αποτελεί την κινητήριο δύναμη σε ό,τι κάνουμε και αντανακλά το πάθος  μας για την οικοδόμηση της παρακαταθήκης μας, ως μιας εταιρείας με την πιο θετική συνεισφορά στην παγκόσμια κοινότητα. Η κάθε λέξη, που περιγράφει τον σκοπό μας, έχει πραγματικό νόημα και αντανακλά τις αξίες, που προσπαθούμε να φέρουμε στους ασθενείς και στην κοινωνία.

«Καινοτομούμε»: Επιδιώκουμε να προσφέρουμε κάθε μέρα πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες σε επιστημονικό και επιχειρηματικό επίπεδο. Όλοι οι εργαζόμενοι, ανεξαρτήτως ρόλου, θέσης και τοποθεσίας, προσπαθούν να καινοτομούν κάθε μέρα.

«για να Αλλάξουμε»: Επιθυμούμε να παρέχουμε, κάτι περισσότερο, από μια απλή βελτίωση της ιατρικής κατάστασης των ασθενών. Θέλουμε να αλλάξουμε ουσιαστικά προς το καλύτερο τις ζωές των ασθενών.

«τις Ζωές των Ασθενών»: Η προσδοκία μας δεν αφορά μόνο τους ασθενείς, αλλά και όλους αυτούς που «αγγίζουν», συμπεριλαμβανομένων των φίλων τους, των οικογενειών, των φροντιστών και οποιαδήποτε αγαπημένη τους δραστηριότητα. Πρόκειται για μια ολιστική προσέγγιση.

Οι αξίες μας

Για να πραγματοποιήσουμε το σκοπό μας έχουμε θέσει ξεκάθαρα τις προσδοκίες μας, σχετικά με το τι πρέπει να πετύχουμε για τους ασθενείς και πως αυτό θα επιτευχθεί.

Το «πως» αντιπροσωπεύεται από τέσσερις απλές αλλά και ισχυρές αξίες, οι οποίες καθορίζουν την εταιρική μας φιλοσοφία.

  • Θάρρος: Πιστεύουμε ότι οι πρωτοποριακές ιδέες προκύπτουν, αμφισβητώντας τις συμβατικές αντιλήψεις, ακόμη και σε αβέβαιες και δύσκολες καταστάσεις. Για να συμβεί αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε  μεγαλεπήβολα, να μιλάμε «ανοιχτά» και να είμαστε αποφασιστικοί.
  • Αριστεία:  Θα κατορθώσουμε να αλλάξουμε τις ζωές των ασθενών, μόνο όταν καταφέρουμε, να αποδίδουμε, όλοι μαζί, το μέγιστο των δυνατοτήτων μας. Αυτό συμβαίνει όταν επικεντρωνόμαστε σε αυτά που έχουν πραγματική αξία, ξεκαθαρίζουμε τους ρόλους και τις αρμοδιότητές μας και αξιολογούμε πάντα την  απόδοση μας.
  • Ισότιμη αντιμετώπιση:  Κάθε άνθρωπος αξίζει της προσοχής και της φροντίδας μας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί αν δεχόμαστε όλους τους ανθρώπους χωρίς διακρίσεις, ενεργούμε πάντα με ακεραιότητα και προσπαθούμε να μειώσουμε τις ανισότητες στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.
  • Χαρά: Προσφέρουμε στην εργασία μας και αυτή μας ανταμείβει. Είμαστε χαρούμενοι όταν νιώθουμε υπερηφάνεια για τα επιτεύγματά μας, αναγνωρίζουμε ο ένας την αξία του άλλου και γιορτάζουμε τις επιτυχίες μας.
TΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣΣΚΟΠΟΣ & ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣΗ PFIZER ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣΦΑΡΜΑΚΑ ΥΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΠΡΟΪΟΝΤΑΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝTRANSPARENCY MALTATRANSPARENCY CYPRUSΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣΚΟΙΝΩΝΙΑΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΔΩΡΕΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΣΘΕΝΩΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΑΣ