Skip directly to content

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ PFIZER HELLAS BAND ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ

26/03/18

Τα μέλη της εθελοντικής ορχήστρας των εργαζομένων της Pfizer Hellas πραγματοποίησαν πρόσφατα μια σειρά μουσικών εκδηλώσεων σε Ιδρύματα που φιλοξενούν ηλικιωμένους και χρόνια πάσχοντες στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Στόχος τους για άλλη μια φορά ήταν να βρεθούν κοντά σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και με όχημα τη μουσική να  στηρίξουν τη δύσκολη καθημερινότητά τους.

Το οδοιπορικό των εθελοντών της Pfizer Band ξεκίνησε από τα Καλάβρυτα και το «Καλλιμανοπούλειο» Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο, όπου, στο πλαίσιο της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του κέντρου, προσέφεραν ένα νοσταλγικό μουσικό πρόγραμμα για τους τρόφιμους.

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν στην Πάτρα, καθώς η ορχήστρα επισκέφθηκε το Άσυλο Ανιάτων «Η Αγία Ευφροσύνη» και έπαιξε για τους περίπου 100 τροφίμους, που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, όπως τετραπληγία, μυασθένεια, σκλήρυνση κατά πλάκας και άνοια. Την ίδια ημέρα, βρέθηκαν στο «Κωνσταντοπούλειο» Ευγηρείο, προκειμένου να εκπληρώσουν την υπόσχεση που είχαν δώσει την προηγούμενη χρονιά στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στο ίδρυμα, ότι θα ξανατραγουδήσουν μαζί αγαπημένες μελωδίες του ελληνικού πενταγράμμου.

Ο τελευταίος σταθμός αυτού του μουσικού ταξιδιού ήταν το Αίγιο και ο Οίκος Ευγηρίας «Αγάπης Μέλαθρον», όπου, με αφορμή την εθνική εορτή της 25η Μαρτίου, διοργανώθηκε μια  ξεχωριστή γιορτή για όλους.

Ο κ. Ηλίας Γκοτσόπουλος, Δάσκαλος και Δημοτικός Σύμβουλος Πατρών, που συνέβαλε καθοριστικά στην υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε στην Πάτρα, το Αίγιο και τα Καλάβρυτα τους εθελοντές της Pfizer Hells Band, που χάρισαν μοναδικές στιγμές στους ηλικιωμένους και χρόνια πάσχοντες συντοπίτες μας. Είναι αυτές οι στιγμές, που σε κάνουν να σκέφτεσαι, πως η ομορφιά της αγάπης και η δύναμη της προσφοράς υπερβαίνουν τις όποιες νόρμες και προβλέψεις της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης! Εκ μέρους και των τεσσάρων ιδρυμάτων, σας ευχαριστούμε θερμά! Εις το επανιδείν!»

Ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, Διευθυντής του Τμήματος Ογκολογίας της Pfizer Hellas αλλά και εμπνευστής και μέλος της ορχήστρας δήλωσε σχετικά: «Οι μουσικές εκδηλώσεις μας, αυτή η όμορφη εθελοντική πρωτοβουλία, που τα τελευταία χρόνια έχει “ανθίσει” χάρη στον ενθουσιασμό των εθελοντών - μελών της και την στήριξη της Pfizer Hellas, έχουν καταφέρει να “αγγίξουν” μελωδικά τη ζωή χιλιάδων συνανθρώπων μας. Παράλληλα, όμως έχει δώσει σε όλους εμάς ακόμη περισσότερη χαρά και ικανοποίηση, που έστω και για μια ημέρα, έχουμε τη δυνατότητα να σταθούμε πλάι τους. To γεγονός αυτό μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε με την ίδια αποφασιστικότητα. »

Για περισσότερες πληροφορίες:

Δημήτρης Θερριός / Communications & Public Affairs Manager

Email: dimitris.therrios@pfizer.com / τηλ. 210 6785943

Έλενα Αποστολοπούλου / Patient Alliances & CSR Manager

Email: eleni.apostolopoulou@pfizer.com / τηλ. 210 6785957

Pfizer Inc: Μαζί για έναν υγιέστερο κόσμο™

Στη Pfizer, χρησιμοποιούμε την επιστήμη και τους παγκόσμιους πόρους μας για τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας σε κάθε στάδιο της ζωής. Εργαζόμαστε για να θέσουμε τα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα, την ασφάλεια και την αξία στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και παραγωγή φαρμάκων. Το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων υγείας που διαθέτουμε, περιλαμβάνει βιολογικά φάρμακα, φάρμακα μικρών μορίων, εμβόλια, καθώς  και πολλά από τα πιο γνωστά παγκοσμίως, προϊόντα προσωπικής υγιεινής και φροντίδας. Οι συνεργάτες της Pfizer στις αναπτυγμένες και τις αναπτυσσόμενες χώρες ασχολούνται καθημερινά με την προώθηση της καλής υγείας, της πρόληψης, της αντιμετώπισης και θεραπείας των ασθενειών που αποτελούν πρόκληση για την εποχή μας. Συνεπείς με την ευθύνη μας ως παγκόσμια πρωτοπόρος βιο-φαρμακευτική εταιρία, συνεργαζόμαστε με κυβερνητικούς και τοπικούς φορείς για τη βελτίωση της πρόσβασης σε αξιόπιστη, οικονομικά προσιτή υγειονομική περίθαλψη σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερα από 150 χρόνια, η Pfizer εργάζεται για να κάνει τη διαφορά για όλους όσους βασίζονται σε εμάς. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δεσμεύσεις μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.pfizer.gr

PP-PFE-GRC-0264 -APR18